Skip to main content

XBO Bora oven komt op de markt

BoraXBOA

Naast Bora kookplaten waarbij voornamelijk inductie met bladafzuiging bekend is, komt Bora nu met nog een bijzonder apparaat op de markt. De Bora X BO oven, waarbij gebruikt wordt gemaakt van stoom in zijn mooiste vorm om mee te koken. 

Dat klinkt net zo simpel als het is. Geen hendels, geen knopjes, geen onnodige details, maar wel met functies die echte chefs gebruiken, zoals professionele zelfreiniging en automatische stoomafzuiging voor steeds vrij, onbelemmerd zicht en schone lucht. En met een zo groot mogelijk aanraakscherm. Strak design, met geweldige functies. Voor intuïtieve bediening, vanuit elke hoek. Het gewenste resultaat in een paar stappen en heel eenvoudig. 

Schone lucht en vrij zicht tijdens het koken 

Bij de nieuwe oven van Bora behoudt u altijd goed zicht tijdens het koken. Bij het openen van de oven zal u geen stoom meer in het gezicht krijgen. Door de ingebouwde afzuiging wordt de stoom in de Bora oven naar achter geleid voor de deur wordt ontgrendeld. Ook geurtjes zijn verleden tijd in deze nieuwe Bora oven. Speciale filters absorberen alle geuren. 

Eenvoud staat bovenaan bij de nieuwe oven 

Geen knopjes, hendels of andere schakelaars. De bediening van de BORA X Bo verloopt via een groot 19-inch-display. Het touchscreen reageert net zo gemakkelijk als bij een smartphone. Koken wordt een kinderspel met de nieuwe Bora oven door de makkelijke te bedienen programma’s. 

Reiniging in een handomdraai

Een oven reinigen is iets wat vaak vooruit wordt geschoven omdat het een vervelend klusje is. Dit is verleden tijd met de BORA X BO. Deze nieuwe oven verwent u met drie reiniging programma’s, van snelle tot intensieve reiniging, afvegen is daarbij niet nodig. Met behulp van de cartridge met twee kamers wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon. 

Beste bakresultaten 

Beter koken gaat niet meer. De BORA X BO blinkt uit met bijzonder gelijkmatige kook-en bak resultaten en optimale warmteverdeling. Zelfs met drie niveaus in de oven is alles perfect gegaard. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw droomkeuken? Je bent altijd welkom in een van onze showrooms te Nieuw-Vennep of Amsterdam. Heb je vragen? Neem dan Contact met ons op of bezoek www.bora.com