Skip to main content

Binova

Binova: Het Italiaanse keukenmerk bij B&B Keukenstudio

B&B Keukenstudio is dealer van dit prachtige Italiaanse merk. Binova is een van de zeldzame fabrikanten die het volledige productieproces van de keuken in eigen huis  produceert. Dit meubilair voldoet aan de strengste milieu en kwaliteitseisen.

De wortels van BinovaStudio reiken terug tot Italië, waar Giovanni en Fransesco Bolletta hun vaardigheden als ambachtslieden en hun kennis van geavanceerde technologieën bundelden. Dit resulteerde in de oprichting van Binova, een bedrijf uit Umbrië dat al snel uitgroeide tot de onbetwiste leider in de wereld van hoogwaardige keukens. BinovaStudio heeft talloze patenten verworven en heeft een blijvende stempel gedrukt op de keukenindustrie. Vanaf het allereerste begin hebben zij zich gericht op het leveren van hoogwaardige, luxueuze en functionele keukens, waarbij echt Italiaans vakmanschap centraal staat. We nodigen u van harte uit om onze keukens met eigen ogen te komen bewonderen in onze showroom.

“kitchens made in Italy”

Maak direct een afspraak

Binova Keukens: Een Symphonie van stijl en functionaliteit

Elke Binova keuken is een meesterwerk van design en functionaliteit, waarbij vorm en functie harmonieus samenkomen. Van op maat gemaakte kasten tot geavanceerde apparatuur, Binova biedt een uitgebreid assortiment keukens die voldoen aan de hoogste normen van luxe en comfort.

Ontdek Binova in de Showroom

Bij B&B Keukenstudio kun je de prachtige keukens van Binova zelf bewonderen in onze showroom. Stap binnen en laat je betoveren door de weelde van Italiaanse keukenkunst. Of je nu op zoek bent naar moderne minimalisme of klassieke elegantie, onze showroom biedt een uitgebreide selectie Binova showroomkeukens om uit te kiezen.

Een blik op Binova

Binova werd opgericht in Italië, het land dat bekend staat om zijn passie voor design en vakmanschap. Sinds de oprichting heeft Binova gestreefd naar perfectie in elk aspect van zijn keukens, met een focus op innovatie, kwaliteit en esthetiek. Vandaag de dag wordt Binova erkend als een van de meest prestigieuze merken in de wereld van keukenontwerp, met een wereldwijde reputatie die synoniem staat voor excellentie en luxe.

Bezoek Onze Showroom en Ontdek de Magie van Binova

Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom om de schoonheid en kwaliteit van Binova keukens zelf te ervaren. Laat je inspireren door de tijdloze elegantie en verfijnde stijl van Binova en maak van jouw keukendroom een werkelijkheid bij B&B Keukenstudio.

Maak direct een afspraak