Poggenpohl Keukens

Poggenpohl Keukens bij B&B Keukenstudio

Poggenpohl keukens zijn keukens met een zeer exclusieve uitstraling. Waarbij met grote precisie wordt gelet op de kleinste details. De Poggenpohl keukens zijn zeer exclusief en uniek te noemen. Hierdoor kies je voor een merk waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wilt u inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showrooms. Wilt u meer inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom. Een gedeelte van onze showroom hebben we speciaal ingericht op dit Duitse merk.

Over Poggenpohl

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn doel was om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen, wat in die tijd nog niet zo vanzelfsprekend was. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen. In 2016 heeft het merk onder andere de Industry Excellence prijs gewonnen in Duitsland en kreeg het in 2015 de prijs Red Dot Award: Product Design 2015. Dit is een internationaal erkende prijs voor keukenmerken met kwalitatief de beste design.

B&B Keukenstudio is officiële dealer

Wij zijn erg blij dat wij officieel erkende verkopers mogen zijn van het Duitse luxe, hoogstaande merk. De filosofie van een Poggenpohl keuken ontwerp heeft al decennialang bijzonder kracht: de plek waar je je eten bereidt is het belangrijkste deel van het huis. Daarom is de keuken van deze Duitse designer anders, grensverleggend. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is het die telt, maar een ontwerp met vormgeving en design. Het Luxe design van Poggenpohl zal dit gevoel volledig in uw keuken overbrengen.