Skip to main content

Poggenpohl keukens bij B&B Keukenstudio

Showroom keukens bij B&B Keukenstudio

Bezoek onze showroom in Nieuw vennep. Na een intensieve verbouwing kunt u systeem + MODO bewonderen. Hiermee verdubbeld de Poggenpohl studio. Met + MODO koopt u een Poggenpohl van ongekende klasse. 

Poggenpohl heritage

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn visie was: betere keukens maken. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen. In 2016 heeft het merk onder andere de Industry Excellence prijs gewonnen in Duitsland en kreeg het in 2015 de prijs Red Dot Award: Product Design 2015. Dit is een internationaal erkende prijs voor vormgeving met het beste design. Met een Poggenpohl keuken schaft u een tijdloze en waardevolle keuken aan.

Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek ons vrijblijvend of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

Poggenpohl keukens bij B&B Keukenstudio

Stap binnen in de wereld van Poggenpohl, waar tijdloze elegantie samensmelt met vooruitstrevend design en onberispelijke vakmanschap. Als een van ’s werelds meest vooraanstaande merken op het gebied van hoogwaardige keukens, heeft Poggenpohl zich gevestigd als een icoon van luxe en verfijning in keukenontwerp.

Innovatieve ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit

Elke Poggenpohl keuken is een meesterwerk op zich, vakkundig vervaardigd met behulp van de fijnste materialen en de nieuwste technologieën. Van strakke, minimalistische lijnen en op maat gemaakte details, elke keuken vertoont de essentie van luxe en functionaliteit.

Poggenpohl Showroomkeukens: Je ontdekt het bij B&B Keukenstudio 

Ontdek de uitgebreide collectie Poggenpohl showroomkeuken bij B&B Keukenstudio en laat je inspireren door een overvloed aan stijlen, kleuren en materialen die Poggenpohl te bieden heeft. Vind de perfecte keuken die aan al je wensen voldoet. Jouw wensen werken we uit tot een levensecht 3D-ontwerp zodat je precies weet wat je kunt verwachten.  

Vakmanschap en duurzaamheid: De kern van Poggenpohl

Bij Poggenpohl gaat luxe hand in hand met verantwoordelijkheid. Elk aspect van het productieproces wordt zorgvuldig beheerd om ervoor te zorgen dat onze keukens niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Van het selecteren van duurzame materialen tot het minimaliseren van afval, we streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel onze klanten als de planeet.

Vanaf het allereerste begin, toen Friedemir Poggenpohl het familiebedrijf in 1892 oprichtte, was het doel 'de keuken beter te maken'

Poggenpohl

Ervaar Poggenpohl in de showroom.

Betreed de wereld van Poggenpohl en laat je onderdompelen in een oase van luxe, comfort en verfijning. Of je nu een gepassioneerde chef-kok bent die op zoek is naar de ultieme keuken, of een liefhebber van design die op zoek is naar inspiratie, bij Poggenpohl vind je alles wat je nodig hebt om je droomkeuken tot leven te brengen.