Skip to main content

Poggenpohl

Momenteel verbouwen wij de showroom in Nieuw vennep. Februari 2023 is met deze uitbreiding exclusief concept + MODO te bewonderen. Dit betekent een verdubbeling van de huidige Poggenpohl studio. + MODO is een uniek concept welke zijn gelijke niet kent. Uittrekbare houten trays met glazen accenten en een 13 cm dik zwevend werkblad. Wilt u inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showrooms!

Over Poggenpohl

Poggenpohl is een Duitse fabrikant, opgericht in 1892 en een van de oudste en bekendste van de wereld. Wat begon als een kleine meubelwerkplaats in Herford, groeide door Friedemir Poggenpohl uit tot een wereldbekend merk. Zijn visie was: betere keukens maken. Meer dan 125 jaar later staat het merk nog steeds bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit zie je onder andere terug in de vele prijzen die het merk heeft gewonnen. In 2016 heeft het merk onder andere de Industry Excellence prijs gewonnen in Duitsland en kreeg het in 2015 de prijs Red Dot Award: Product Design 2015. Dit is een internationaal erkende prijs voor keukenmerken met kwalitatief het beste design.

B&B Keukenstudio dealerschap

Wij zijn blij partner zijn van het Duitse Topmerk. Poggenpohl is verantwoordelijk voor belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling van keukens. Zo veranderde de keuken van een werkplek in het kloppende hart van de woning. De plek waar je leeft en samenkomt. Een metamorfose die mede door Poggenpohl in gang is gezet. Niet de functionaliteit van de keuken alléén is wat telt. Een keuken van Poggenpohl is voor deccenia een rijk bezit.