Skip to main content

De Keukenspecialist van NL

Met Keukenstudio's in Amsterdam en Nieuw vennep zijn we goed vertegenwoordigd in de Randstad. Ruime presentaties zorgen voor een rustig beeld in de studio`s. De nieuwste materialen en technologie op het gebied van keukenmeubilair, apparatuur en werkbladen vind u hier. Wij vertegenwoordigen alle grote merken apparatuur en zijn o.a. Bora en Quooker specialist.

Passie en care

Ontwerpen, leveren en installeren van keukens is een vak en is meer dan alleen denken aan rijen kasten, apparatuur en snelle verkoop. Het vraagt om kennis en ervaring en zeker een flinke dosis passie en creativiteit. Wij willen onszelf elke dag opnieuw uitvinden en gaan voor het beste eindresultaat. Uiteindelijk telt alleen dat.

Schets tot 3D Ontwerp

Al onze schetsontwerpen worden 3D gepresenteerd zodat teleurstellingen worden voorkomen. Vloeren, verlichting en samenhang van ruimtes zijn belangrijk in onze adviezen. Voor de belangrijke installatiewerkzaamheden werken we met ervaren bouwspecialisten onder onze regie.

Afspraak = Afspraak

Wij geloven in kwaliteit en het nakomen van afspraken. Dienstverlening met korte lijnen van “schets tot oplevering” Realiseren van duurzame en tijdloze keukens lijkt vanzelfsprekend maar is het zeker niet. Bezoek ons vrijblijvend of maak een afspraak!

Maak direct een afspraak
Garantie en service

Fabrieksgarantie op keukenmeubilair en werkbladen.
2 tot 8 jaar op apparaten.
Voor alle voorwaarden bezoek de site van de fabrikant.

B&B Keukenstudio Nieuw-Vennep

Kom langs bij B&B Keukenstudio Nieuw-Vennep waar de wereld van keukenontwerp tot leven komt in onze ruime showroom. Stap binnen en laat je inspireren door een verscheidenheid aan prachtige showroomkeukens, van eigentijds tot tijdloos. Onze showroom is een inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar de perfecte keuken

Met Keukenstudio’s in Amsterdam en Nieuw – vennep zijn we goed vertegenwoordigd in de Randstad. Ruime presentaties zorgen voor een rustig beeld in de showrooms. De nieuwste materialen en technologie op het gebied van keukenmeubilair, apparatuur en werkbladen vind u hier. Wij vertegenwoordigen alle grote merken apparatuur en zijn o.a. Bora en Quooker specialist

Maak een afspraak in Nieuw-Vennep

B&B Keukenstudio Amsterdam

B&B keukenstudio Amsterdam is herkenbaar aan de Italiaanse stijl en smaak in de realisatie van tijdloze design keukens. Door  jaren lange samenwerking met Italiaanse merken is ons assortiment uitgebreid en compleet, ervaar onze toewijding in uw project.

Als partner van o.a. Linea Quattro bent u in onze presentatie in Amsterdam verzekerd van een uitgebreide collectie Italiaans design. Wij begrijpen dat het niet alleen om de keuken gaat en streven er naar uw karakter als gebruiker terug te laten komen in elk ontwerp. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak voor een ontwerpgesprek!

Maak een afspraak in Amsterdam