Skip to main content

De Keukenspecialist van NL

Met Keukenstudio's in Amsterdam en Nieuw vennep zijn we goed vertegenwoordigd in de Randstad. Ruime presentaties zorgen voor een rustig beeld in de studio`s. De nieuwste materialen en technologie op het gebied van keukenmeubilair, apparatuur en werkbladen vind u hier. Wij vertegenwoordigen alle grote merken apparatuur en zijn o.a. Bora en Quooker specialist.

Passie en care

Ontwerpen, leveren en installeren van keukens is een vak en is meer dan alleen denken aan rijen kasten, apparatuur en snelle verkoop. Het vraagt om kennis en ervaring en zeker een flinke dosis passie en creativiteit. Wij willen onszelf elke dag opnieuw uitvinden en gaan voor het beste eindresultaat. Uiteindelijk telt alleen dat.

Schets tot 3D Ontwerp

Al onze schetsontwerpen worden 3D gepresenteerd zodat teleurstellingen worden voorkomen. Vloeren, verlichting en samenhang van ruimtes zijn belangrijk in onze adviezen. Voor de belangrijke installatiewerkzaamheden werken we met ervaren bouwspecialisten onder onze regie.

Afspraak = Afspraak

Wij geloven in kwaliteit en het nakomen van afspraken. Dienstverlening met korte lijnen van “schets tot oplevering” Realiseren van duurzame en tijdloze keukens lijkt vanzelfsprekend maar is het zeker niet!

Garantie en service

5 jaar garantie op keukenmeubilair en werkbladen.
2 tot 5 jaar op apparatuur.
Fabrieksgaranties.